NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 23. juni
Re: Bæ og blod snak ad...... Michael
  Det sker 28. maj
Rævejagt i Nordsjælland
 
 

Det sker

Arrangementer, der foregår på privatradio, kan gratis annonceres her på "Det sker"-siden. Det kan være et klub-arrangement som f.eks. en rævejagt, men det kan også være noget så uformelt som en ugentlig chat-aften.

Klik her, hvis du vil indrykke et arrangement på denne side.


Rævejagt i Nordsjælland

Note: Denne rævejagt foregår ikke på privatradiobåndet, men på 160 meter-båndet. Der er dog mulighed for at låne modtagere, og det kræver ikke licens at deltage, da deltagere kun skal modtage og ikke sende.

MARIANELUND MESTERSKABET I RÆVEJAGT 2022
Hermed inviteres til det årlige "Marianelund Mesterskab" i rævejagt.

160 m jagten løbes lørdag d. 28. maj i Tokkekøb Hegn (som det efterhånden er tradition). Første udsendelse er kl. 12.00, og sidste udsendelse starter kl. 14.00. Der er obligatorisk fremmøde til instruktion kl. 11.30. Mødestedet er parkeringspladsen på Stumpedyssevej.

Der vil være udlagt 5 ræve, som sender hvert 5. minut på 1825 kHz. Alle ræve er forsynet med tidtagningsautomater, og vindertid er registreret tid ved sidst fundne ræv.

Startgebyr 40,- kr. pr. hold. Der vil som sædvanligt være præmier til de bedst placerede.

Orienteringskort kan købes på startstedet; lageret svinder dog ind, så medbring gerne eget kort. Der er ligeledes mulighed for i begrænset omfang at låne en rævemodtager.

Søndag d. 29. maj vil der som sædvanligt blive arrangeret en 2 m (trænings) jagt i Rude Skov med start kl. 11.00. Mødested: Hørsholm Kongevej over for Agersø (19 km stenen), Krak kort 97, B 3.

Tilmelding og info:
Arne Jensen, OZ9VA
Mobil 22 69 72 16
oz9va (snabel-a) private.dk

--

Se hjemmesiden: oz7fox.dk om rævejagter.

Kom og vær med - join the fun
Fordi det både er en mental og fysisk udfordring, appellerer rævejagt (ARDF) til både "tekniknørder" og "joggere" i alle aldre. Det kræver dygtighed at få ordentlig pejling, plotte den, sætte en kurs og navigere gennem skoven. Det kræver fysisk konditionering at gøre det hurtigere end dine medkonkurrenter. Måske har du det, der skal til for at blive en mester. Og husk, at en radiolicens ikke er påkrævet for at modtage og spore rævesignaler. Alle er velkomne.

Du behøver ikke at være en kombination af raketforsker og marathoner for at have det sjovt med ræve. Der er meget trav, gå og pause på banen, plus en masse hovedbrud, når pejlingerne ikke giver mening. Det er også enorm tilfredshed for hver person, der gennemfører løbet, uanset hvor lang tid det tager. For ikke at nævne den hyggelige eftersnak bagefter, hvor dagens strabadser udleves.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Bæ og blod snak ad.....
Michael - 23/6 14:47

Re: Bæ og blod snak ad.....
Jasen - 23/6 14:10

Re: KRAV: Adgang til 2-meter
Peter - 19/6 20:00

Re: Bæ og blod snak ad.....
Kim Larsen - 15/6 14:05

Bæ og blod snak ad.....
Bo Eriksen - 13/6 17:54


Flere indlæg


17051137 besøg