NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 28. marts
Re: Corona Klubben 2630. Dan Goldmann
Køb & Salg 8. april
En stak gamle kortbølgekort
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

?? NPRK ??


Leo

Davs
Jeg har netop læst i Privatradionyt, om de problemer der er i NPRK.

Først skal jeg sige at af dem der er med i bestyrelsen, er der kun 1 som er aktiv på packet, det er DEN1KS, og han er kun aktiv en gang om måneden.

Så er der det med den FT-847´er som, NPRK fik tilskud til at kommunen, den gik i stykker mens den var hos DEN1KS, han skulle sørge for den blev lavet, hvilket han sikkert har gjort, så sagde DEN1KS i klubben, at han ikke ville tage radioen med, fordi den var blevet lavet sådan at den kunne sende over det hele, og det skulle være noget som RF-Connection havde lavet, uden at de skulle, den tror jeg ikke på.
DEN1KS blev bedt om at tage Radioen med i klubben, så der kunne bliver lavet nogle kabler til klubben, så vi kunne komme til at køre SSTV, på FT-847´eren, men han ville stadig væk ikke tage radioen med i klubben.

DEN1LA havde sagt at han godt ville lave en hjemmeside til klubben, den var færdig til Jul 1998, og på nuværende tidspunkt, har Hr. DEN1KS ikke fået fundet ud af noget med et Domain til NPRK, det er 1/2 år, DEN1KS har udtalt til Privatradionyt, at antenne ikke kunne laves da der skulle en fagmand til, ok, det er da, et fint svar, der kom en fagmand til, og hvad var resultatet, tjaa, røret virker stadig ikke, for det er ikke blevet sat op endnu.

Men i alt den tid, kunne DEN1KS jo så have brugt tid på at finde et billig sted hvor NPRK kunne få en hjemmeside, men dette er ikke sket.

Jeg har så efter jeg er blevet smidt ud af NPRK, hørt at et af medlemmerne fra bestyrelsen, godt kunne give mig ret i en del af de ting som jeg har brokket mig over, så er det bare jeg tænker på, hvad for en mand han er, han var en god formand, som gerne ville have medlemmerne i klubben til at lave forskellige ting for klubben, og det skete også.

Så kom DEN1KS til, han vil lave det hele selv, for nu er det han´s klub, og han vil lave det hele, han ville også godkende det som DEN1LA havde lavet, til hjemmesiden.

Men hvem er han, jeg mener, burde det ikke være hele bestyrelsen som skulle se hvad DEN1LA har lavet, nææ nej, det skal kun være DEN1KS.

Til dem som har forladt klubben, efter jeg er blevet smidt ud, kan jeg kun sige at det jo er trist, for det tyder på at DEN1KS for held til at lave en klub som han kan styre som diktator.

73 fra LVJ1DK
Leo

Sendt den 23. juni 1999 kl. 16:44.

Besvar dette indlæg

Tilbage til oversigten over indlæg


Hele denne tråd:

?? NPRK ??. Leo - 23. juni 1999 16:44.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Corona Klubben 2630
Dan Goldmann - 28/3 18:34

Re: Walkie-Talkie klubber..
Søren-spætte - 3/1 22:10

Re: Walkie-Talkie klubber..
Per-Ulrik Ras... - 21/9 19:13

Re: hvad stod TH for i kaldenavn
Flemming Niel... - 25/1 20:13

Re: hvad stod TH for i kaldenavn
Arne Pedersen - 25/1 19:21


Flere indlæg


11998972 besøg